Homeycomb.ro

duminică, 14 decembrie 2008

STILUL PENTRU FIECARE PERSONALITATE

9 reguli de baza pentru definirea unui style statement

1. Uita-te in garderoba ta si fa o mica analiza de stil. Daca esti o tipa traditionala, moderna, care se muleaza pe tendinte, casual, hippie-natural, etc.

2. Determina ce vrei sa indeplinesti cu semnatura ta de stil: sa fii memorabila, sa dezvolti mereu un look chic sau sa te "distrezi" mai mult cu moda.

3. Studieaza designerii care reusesc sa se diferentieze ca stil si abordare de restul, asa cum e Karl Lagerfeld. "Fura" din petele de unicitate si muleaza-le pe stilul tau.

4. Nu ezita sa imprumiti un look original si sa il adaptezi, asigurandu-te ca se potriveste stilului tau actual si personalitatii

5. Decide ce iti este mai confortabil sa schimbi la tine: coafura, culorile garderobei sau accesoriile.

6. Daca alegi o noua culoare si o tunsoare noua, incearca noul look pe faze pentru a fi sigur ca ti se potriveste.

7. Daca alegi culori mai indraznete pentru garderoba ta, incepe prin a insera cate un tricou, o cravata sau o esarfa din aceste culori, pentru a observa daca ti se potriveste

8. Vrei o schimbare de accesorii, incearca alt tip de ochelarii de soare, pantofi cum sunt cei de la Prada sau Dior, dresuri in culorile sezonului sau chiar cu imprimeuri si genti vintage. Este cel mai sigur, ieftin si usor mod de a crea un o semnatura a stilului tau.

9. Experimenteaza si cand vine vorba de celelalte piese ale vestimentatiei tale, atunci cand devii si mai increzatoare in fortele si intuitia ta.

Niciun comentariu: